08 July 2010

Happy Birthday

Salam reader..


taaaaaarrrraaaaaaaaa ..
hari ni 9hb julai, maka..??
Happy Birthday Myspace Comments
Happy Birthday to me..
Happy Birthday to me..
Happy Birthday to me..
Happy Birthday to bubu..
Sedihnya...em.. rasa dah tua..
Firstly nak ucapkan thanks a lot to ALLAH s.w.t
kerana dah diberi nafas sehingga hari ini..
padamu ku bersujud..
Second to my parent's, thanx sebab dah didik n besarkan 
akak sampai sekarang
dah besar2 pun masih lagi mintak mak duit..hu3
sayang semuanya..
Ni nak wish pada diri sendiri :
  • Semoga panjang umur..amin
  • Semoga dimurahkan rezeki
  • Semoga diberi kesihatan selalu
  • Semoga diberi jodoh yang baik2 dan beriman... insyaallah..
  • Sentiasa dilindungi dari segala maksiat dan syaitan yang direjam..
amin..
*Ada ke orang wish birthday over cam aku ni sampai wat entry kat blog.. hehe

Mekaceh bagi lolly,lain kali baca lagi ;) ♥

2 love's lolly:

hanif said...

hapie bezday bubu

Anne Boleyn said...

happy belated birthday bubu..
semoga dipanjang kan umur and dimurahkan rezeki. Moga bahagia selalu yerr :)


btw, thanx sngt2 sbb bg link tutorial tu. tp hana tak try lagi lah. nnt bila dah ada masa lapang baru nak buat. thanx again yerr.

oh yerr pasal wish diri sendiri kat blog tu tak ape... hana pon pernah wat juga. hehe :)

Tinggalkan kupu-kupu please1 .