05 July 2010

iCity

Salam reader..

http://yahooemo.com kawan-kawan,bubu nak pegi satu tempat ni.. orang-orang cakap best.. bubu memang rasa nak pergi sangat. kawan-kawan sapa2 nak pegi,ajak la bubu..hu3 tak malu tol.. bubu nak pergi sini.. http://yahooemo.com



siapa dah pergi? *angkat tangan..hik3 ok tak? seronok tak? if dapat pergi..konfem lompat2 macam kerang busuk kat bawah pokok tu..hu3

Photobucket

Mekaceh bagi lolly,lain kali baca lagi ;) ♥

7 love's lolly:

❤フィザAifi said...

ouhhh..dekat saje ngan umah sewa I taw..sek7 Shah Alam..xsampai5 min da sampai.tiaptiap ari ley pg..tp skg l0m balek sane lg..end of dis week bru balek..btw..beshhh..

:: bubu :: said...

uhhhh..blh la..akk org cne..
kte ni kat ujung selatan...
uwaaaaa

❤フィザAifi said...

xla..std sane..currently doin my degree..umah kat johor..segamat :) end of dis week baru balek shah alam..klo dtg rogergoger la..:)
tgk cni>>http://sihatimerahjambu.blogspot.com/2010/03/i-city.html

Uruchimaru @ kf said...

tak mustahil bubu....
.
.
.
.
.
.
.
.
dlm mimpi

^-^

Hamzah Ian said...

mane2 fesbuk gua tngk mesticdiaorg pegi tempat ni.. haha.. nice btw

:: bubu :: said...

sebab tu la..macam teruja jew...

Anne Boleyn said...

Saya angkat tangan neh! nampak tak! hehe. hana dah 3-4 kali pergi i-city tapi x jemu2. best. sebab hana suka tempat yang banak lampu bewarna-warni. :) mesti kamu pon suke nanti bile dah sampai sana. :)

btw, hana suka gila dengan layout+header awak. comel and nampak kemas je. cmne awak buat ekk yang macam kotak2 komen ni separate and jadi kaler pink. nampak kemas. hope sudi kongsi link tutorial yang awak guna untuk jadikan panduan. :)

p/s:thanx sudi komen entry hana.hope lepasni tak serik datang blog hana lagi yerr :)

p/s/s :jom baca kisah blogspot demam semalam. huhu

Tinggalkan kupu-kupu please1 .