23 July 2010

Mengidam

Salam reader

MySpace Apa yang kowang fikir bila tittle entry bubu 'MENGIDAM'...? hah! jangan nak fikir yang bukan2 k... bubu just nak kongsi apa yang selama ni bubu idam-idamkan, n sampai saat ni bubu tak tahu akan dapat or x? aik...apa la tu agaknye kan..hehe benda ni la punca someone tu leh snap-snap cantik, boleh creative.. huh! like lebey...uhhuu.. memang minat sangat, sampai bubu t'fikir akan jadikan benda ni satu hobi bubu one day nanti.. bubu pun nak cari sorang kawan yang ade hobi macam ni... k la,bubu tahu kowang tertanya-tanya kan ape benda tu... jeng jeng....



taaaaaaaaarrrrrrrrrraaaaaaaa.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
haha, sabar k
tengah loading jap
ngeeee
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

waaaaaaaaa.... 
Nikon DSLR d3000
i love u...
muuuaaahhhhh...
agak2 bila ek bubu akan dapat awak..?
awak tahu tak awak akan merealisasikan 
impian bubu..
bubu nak awak sangat..hehe





Mekaceh bagi lolly,lain kali baca lagi ;) ♥

1 love's lolly:

fyna said...

hi bubu
hehe sis tag u tau fer contest

Tinggalkan kupu-kupu please1 .