04 July 2010

Mohd Juara Mentor 4

Salam reader..

MySpace Tengah malam ni bubu happy sangat2.. so,bubu nak kongsi dengan kamu semua.. And bubu tahu korang pun tahu kenapa right? Sebab mohd menang wooooo!! yuhuuu.. jangan tanya mohd mana.. belasah karang baru tahu... aisshhh.. Mohd mentor 4 lorh...hu3 mohd dapat markah sebanyak 71. Akhirnya dapat kalahkan si nani dan Adi.. Vokal mohd ni macam protege dia jugak [Ziana zain] mampu bawakan lagu yang bernada tinggi... kita yang dengar ni pun ikot rasa nak terjerit sama kn..?


hehe..untuk pengetahuan kamu semua... mohd ni tidak asing lagi bagi bubu.. sebab dia bekas pelajar KOLEJ KOMUNITI PASIR GUDANG... merangkap senior bubu dulu la kan. Dia memang the best kat kolej.. if ade function,dia memang tak pernah tinggal. Contohnya masa majlis sambutan hari raya aidilfitri tahun lepas,dia jadi peserta untuk nyanyikan lagu2 raya. And terpilih jadi pemenang... hehe.. bangga juga dengan kerjaya yang bakal die tempuh sekarang..
pesan untuk mohd : kau jangan sombong dan lupa diri nanti bila da jadi artis.. Duit tu kongsi2 la jugak dengan warga KKPG yew..ahakkkss

*note : tak tengok pun mentor,just dapat info dari kawan2 yang tengok...[sengal]

Photobucket

Mekaceh bagi lolly,lain kali baca lagi ;) ♥

3 love's lolly:

Uruchimaru @ kf said...

oh ex student KPG iye..

eh tak minat tgk mentor jgak? same dgn kite..

:: bubu :: said...

thu xpe...
nsib dye bkas student KKPG..
lau x ckp hrap nk wt entry bout mentor 4 ni..
huh!

:: bubu :: said...

blogger da sot..
urrgghh

Tinggalkan kupu-kupu please1 .