16 December 2010

Bermain di z0o

Salam dear


Hahaha...orang utan tu sedang terbaring menunggu bila kawan dia datang teman dia...ngeeee. Dalam aku tengah menjalani aktiviti menanam anggur ( penganggur sejati ) , aku menyempatkan diri bersama kawan aku dari kecik...cik esha berjalan2 dan bermain2 di z0o johor... 'asal poyo sangat ayat ko'haha... Maybe bagi orang lain ape la sangat pergi z0o kan.. setakat tengok binatang yang entah apa2 tu, bau pulak tu...eeee...aku pun tak tahan jugak..

siyessss kau first time aku datang z0o johor ni selama 20 tahun aku hidup kat johor taw...caya x? cayakan aje la...ngeee tapi kan sekali sekala jenguk binatang kat z0o ni best gak taw...dapat release tension bila tengok kerenah mereka...haha. Yang aku xboleh lupa bila pekerja z0o suruh aku pegang anak singa...uiiii takot aku kang kne gigit....tak khawin aku...haha tapi sayang tak amek gambar singa kecik tu...comel taw, bulu mata dia panjang...siyes cantek kau...kalah bulu mata aku...ki3 ok,aku malas nak cerita banyak... jom tengok gambar...tapi tak banyak...sory.

 2 ekor harimau tengah discuss macam mana nak keluar...@_@

Suami isteri (singa ) yang sedang berperang dingin...kui3 :P

awww....si bijak kancil sibok nak tengok aku poze...@_@ 
malu taw..ahaakss

bersama my bestie esha...kitorang nak poze jugak..
asik menatang jew kn..

Lastly aku yang TERgewdik kat depan kandang keldai...
*jangan tanya kenapa aku tutup hidung..faham2 suda...ahaa
.
.
ok,itu saja
papai.




Mekaceh bagi lolly,lain kali baca lagi ;) ♥

2 love's lolly:

Anip™ said...

ku pikir balik2 lame dah tk pegi zoo..trngin nk bergambr ngn orang utan..wahahah~

Latest Entry :
-> Ingin Mencari Cinta, 10 Petanda Seseorang Ini Adalah Jodoh Kita !
-> Tingkatkan Trafik Blog Dengan Sistem Autopost Entry Terbaru Di Malaysia Blogger United !

:: bubu :: said...

tahu xpe...pergi je...best gak taw..ahakkss

Tinggalkan kupu-kupu please1 .