31 July 2010

time to read KOMIK

Salam reader,

MySpace Sepetang with bubu... [ngengeng] HAHA.. Petang-petang ni bubu jadi blur,ta tahu maw entry apa kat blog bubu ni..huh! Jujur bubu cakap,now semenjak masuk kolej semula, bubu memang TAK SEMPAT nak memblogger. Banyak assigment,banyak benda bubu kena fikirkan, so sorry sangat2 k.. Cian kowang, mesti malas kan nak melawat blog bubu yang da hambar ni... tapi takpe.. nah bubu bagi LOLLY


dah, pi maen jauh-jauh..
MySpace
nom..nom..nom..

Straigh to the point...HAHA
now bubu kembali kepada hobi kicik-kicik dulu, time sekolah.. bubu cuka bace komik cartoon tentang cinta..HAHA firstly, suka sebab cartoon dia lawa2 n hensem2 [sengal].


*SINOPSIS : Aku bernama Makinose Sanae , 17 tahun. Hadiah utama untuk Super Eyeball pada Festival Kebangsaan ialah 'menjadi kekasih mutlak Sakaki Kazuhiro selama seminggu' dan aku telah memenanginya! Kini segalanya berubah. Aku ingin memastikan kisah kami ini menjadi sebuah kisah cinta nan suci hingga ke akhir hayat. Andainya aku membuka pintu ke dunia Sakaki, mungkinkah ada perkara yang tidak menyenangkan akan berlaku?

Dalam komik ni banyak tajuk... seriously memang best sangat, huh! cuba la kisah dalam komik ni jadi kenyataan dalam hidup bubu...HUHU so sweet.. [berangan nak cam dalam dongeng]. Rasa macam budak2 la plak..ki3 Wait2,bubu men sembur jew.. tak tanya pun korang ade or tak hobi yang sama ngan bubu.. sesapa yang tak pernah baca tu takpe la.. bubu just nak share jew.. n sesapa yang berminat tu,bace la yew...TIADA PAKSAAN..haha tak kisah la komik tajuk apa pun, if nak tengok koleksi komik macam ni, tekan SINI ..

 

Mekaceh bagi lolly,lain kali baca lagi ;) ♥

2 love's lolly:

fyna said...

sis pon ade buku ni..2 or 3 taun lepas beli..wuu dh lama..lupa dah cite dia cmne..nk baca blik ni

:: bubu :: said...

baca jgn xbaca...
mmg best sgt2..huhu
:p

Tinggalkan kupu-kupu please1 .