16 December 2010

Contest Blog Terkemas

Salam dear


Happy sangat sebab dapat online n update blog.. aku tahu,lama jugak la aku baru update blog ni.. Akhirnya aku lega bila dah dapat beli adapter charger laptop aku yang rosak tu...sebak jugak hari tu tahu2 je rosak...rasa nak meraung, mana nak korek money...tapi apa2 pun LOVE u mum...muahhhhh100x... (^_~) ok2,dalam2 happy ni aku nak join contest yang adek hana buat ni... first contest yang dia buat bersama sahabatnya Fyza...kui3 Dengan ini,aku menjoinkan diri....

Syarat-syarat : -

Follow blog hana and Fyza . tak follow pun takpe but make sure korang salu update dengan blog dorang :D
  1. make sure korang ada blog tau! no blog . no contest, no present ! hahah .
  2. buat satu entry dengan tajuk Kontest Blog Terkemas . amek banner tu sekali and make sure link kan terus ke blog hana atau link entry kontest ni .
  3. bila dah buat, bagi link entry korang dekat ruangan komen hana ok . submit link entry dekat blog hana je tau . senang sikit . kang tercicir habis kena pelengkung ngan korang . haha .
  4. kontest ni terbuka kepada semua warganegara malaysia tak kira umur dan jantina.
  5. tag 3orang blogger ok :)
  6. 3 orang pemenang je akan dipilih . kalau nak tambah nanti mereka gitau . haha
  7. limit untuk join 500 orang sahaja . kalau nak tambah hana bagitau :)
  8. Tamat Contest : 1Februari2011
bubu tag >>

nota si gadis lolly : kemas ke blog aku ni? layak ke menang..? lu fikir la sendiri bubu..hahaha

Mekaceh bagi lolly,lain kali baca lagi ;) ♥

6 love's lolly:

wanda said...

http://aliawanda95.blogspot.com/

-joining the contest-

hannafauzann said...

kakak comel! tq join ! goodluck! :D

:: bubu :: said...

kakak nk menang..ha3...

sengal ek...kui3

kata kila said...

errr. takut lah nak joinnnn .. errrr

:: bubu :: said...

npe nk tkot plk...try la...spe thu menang..

Zulhud Ibrahim said...

singgah sini .. hai slam berkenalan .. i get your link from the kontest blog terkemas .. good luck yaaa ~ follow u .. follow me back yaa ~

Tinggalkan kupu-kupu please1 .