26 January 2011

Akhirnya lens sampai jugak

Salam reader

wuuuu T______T now tengah pening nak booking ujian undang-undang hari apa. Kalau dulu time sekolah tak rasa debar macam sekarang. dap dup dap dup..jantung macam nak cair...*tipu. steady relax jew kan nak exam, besok exam, malam ni baru baca selak buku. budak bijak bistari katakan..weee .. :P. Yela,if gagal or markah rendah sekali pun, takdela kena denda mintak duit.. Ni kalau undang2 gagal, malu beb..if gagal,kena ulang balik and bayar..wwuuuu muka tebal jew... tapi hope la lepas yew.. ni ta study lagi bukak buku undang2.. tengah demam M = malas.


anyway nak say horreyy..*dak over eksaited..contact lense dah sampai. Tapi takde la sampai terloncat sana sini kan.. mengalahkan budak sekolah. opps...dulu aku pun dak sekolah.. ^__^ .  *rindu zaman sekolah,rasa nak pakai baju sekolah balik.. oh yupp..cerita pasal contact lense, aku ada order contact lense.. tepatnya bukan aku..weee my bestie yang minta tolong orderkan. So,aku pun ta kesah.

ok, ni lensenya.. cantik ta.. ?

Nak jengah2 owner yang jual lense ni buleh tgk kat >> SINI
by the way, percaya pulak korang kalau aku nak guna benda alah ni..uwww takot. Aku ni dah la manusia yang suka tenyeh-tenyeh mata. *dalam keadaan sedar ta sedar. buatnya benda tu masuk ke dalam. mati hidup semula pun sumpah aku nyesal. tapi dalam hati ni memang ada niat nak guna..weee.aku minat yang warna hitam yang bersaiz 16mm...uwww.siyes mata besau boolat dan akan nampak chomell..haaa macam ni.

comel ta.. ? comel ta.. ? wee

Ada yang kata lense brand korea bahaya kott...tapi aku not sure lah kalau yang ni sebab aku sendiri pun ta pernah guna lagi. tapi owner ni cakap lense ni ada certificated..em entah la.. apa yang penting mak aku ta bagi pakai...uwwaaaa T____T

P/s : susah kalau jadi anak mami ni...
Mekaceh bagi lolly,lain kali baca lagi ;) ♥

6 love's lolly:

sha rosemary said...

sygs, kalau awk jenis suke gosok2 mate pun boleh pakai juga yg, lens ni takkan jatuh unless dea dah berhabuk,

kalau dea masuk ke dalam mata pun yg dea dok kat belakang mata je dea takkan tertanggal dari bola mata, awk kedip2 nanti dea ada balek,

lens ni mana2 pun bahaya kalau kita tak jaga,
mcm masa pegang 2 tangan tak bersih,
lepas 2 tak rendam dlm solution yg bersih
dan pakai ikot tempoh atau kurang insyaallah segala nya oke yg. :)

:: bubu :: said...

ok,,bg tips bnyk2...nak tapi tak berani..macam mne tuw...wee ^___^

Miss Michi said...

caye x, aku amek ujian undang2 smpai 3 kali..
weee time tu pas bru abes spm.. membebel gle bapak aku.. heheh tp relax r.. time ujian jpj yg plg nangis sbb pkcik misai sgt garang.T___T

skang dh jd drifter yg berjaye. ewah!..wahahahaha!
anyway,gudluck!

:: bubu :: said...

ko jgn tkotkn aq..
aq ase aq tkot tang JPJ tu kot..weee

anamizu said...

cik ana pun nk try pakai tp bile tgk byk komplikasi mata kalo tak jge bebetol,jd takot nk pakai T__T


recent post : |pakai lens ok ke???|

Miss Michi said...

relax la wee..hahhahah bolehnye.. ;P

Tinggalkan kupu-kupu please1 .