12 January 2011

Awak buat saya menangis sebab ketabahan awak


Salam reader :face21:

Uwww.first time aku menangis baca entry blogger.tak tahu la sama ada korang dah terjah blog or baca entry beliau ka belom..sungguh aku rasa sebak sedih dan turut berduka cita juga. *skema ja ayat kau. ok,mulanya aku buka 1 blog ni iaitu cik TQAH. aku baca entry dia dan rasa teruja nak buka dan baca blogger yang wat dia juga turut menangis sebab baca entry itu.saspen tak korang nak baca juga.. ? blogger tu seorang gadis..nama beliau cik MYZA.. cantik sigadis itu, disebalik kecantikan dia, ada secalit kecekalan dihatinya. terua aku follow beliau. Aku salut sangat dengan dia. *apa kau ni kejap beliau kejap dia,keling betul.arggh,lantak.palehotak aku masih sewel sebak lepas baca entry dia..sob.sob. si myza ni baru lepas ditinggalkan kekasihnya buat selama-lamanya. mari kita sedekahkan al-fatihah buat arwah. AL-FATIHAH. Setiap bait-bait entry dia buat aku menangis bila dia cerita tentang kenangan dia bersama BF dia.tsk.tsk. Dia terlalu tabah harungi semua tu. Dalam entry tu,reader boleh nampak betapa tabahnya dia. Siyes aku tak mampu jadi seperti dia. Myza, bagi tips menjadi wanita yang tabah seperti awak.. boleh ?^_^ dan lagi satu,apa yang buat aku suka akan blog dia. aku tertarik dengan header dia.siyes sweet. tambah2 pulak dia sama kos dengan aku.IT. last, suka mata dia.

cantik tak.. cantik tak.. ? sapa kata tak cantik nanti cirit birit.. padan muka.

ok,papai ^_~

p/s : aku cenggeng, aku gembeng..wee
Photobucket

Mekaceh bagi lolly,lain kali baca lagi ;) ♥

5 love's lolly:

Cik Tqah said...

got my blog link here.. thnks dear.. igtkan i sorang je nanges.. huhu..

:: bubu :: said...

thu xpe..sdih kn...xmampu nk setabah myza..

Miss Michi said...

die budak kolej lame aku.. wee~

:: bubu :: said...

oo..kau knal upenye...

Miss Michi said...

aku igt muke, tp aku xpasti die sem aku ke x.. sbb die budak programming..aku accounting..wee

Tinggalkan kupu-kupu please1 .