12 January 2011

Follower 200th


Salam dear..

malam ni hati aku sangat bercelaru.aku sendiri tak faham dengan perasaan aku.sayang, maafkan bubu. *tak payah nak jiwang sangat kat sini. urrmmm,ok. hari ni my follower yang tersayang sudah genap 200..oo terharu. wee..thanks sangat sebab sudi melawat dan follow blog comot ni..*comot ka.. ? maaf kalau2 aku jarang blogwalking ke blog korang k..dun wory..ada masa paaaaaanjang aku lawat..heee sebab buat masa ni mood blogwalking aku kurang..disebabkan mood yang turun naik semenjak jadi penganggur. next time aku cerita. apa-apa pun aku nak ucapkan TAHNIAH pada cik ainul kerana telah menjadi follower tersayang aku yang ke 200. tahniah sayang..nah macam biasa ada award..sila-sila la amek ye sayang.

.
.
.

comel kan cik ainul ni..macam chinesse da.

ok,papai

Mekaceh bagi lolly,lain kali baca lagi ;) ♥

10 love's lolly:

Nadd said...

wowww!
gojessnye award tuh.
sweet je. heee~

fyna said...

nk adiah gak!

nurul ainul farhain said...

waa..xsangke nye ad award.tq dear:)
kalau sudi follow la blog i gak:)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

heheks !

semoga makin maju :)


eh name same ;}

:: bubu :: said...

ainul : eh,i x 4lo lg yew..hek3..
sory lpe kot..excited sgt buat award sampai terlupa nak 4lo..hek3

:: bubu :: said...

miss lolly : amin..awk pun.
tahu xpe..terkejut juga mse lawat blog awk..

:: bubu :: said...

aik..tak pasan lak nadd comel n kak fyne cantik komen..haha
sorry dear..
nadd : bese je syg..
k.fyna : akk adiah ape.. ? ckp je..ahakss..

Nadd said...

wuwuwuwu~
samp ati tak perasan kite. T__T
HAHA.

:: bubu :: said...

xla syg..sorry..nah muahhh..hahaha

nurul ainul farhain said...

thx follow.bubu,camne nak amik award ni?? hehe.xreti:(

Tinggalkan kupu-kupu please1 .