13 January 2011

Contest blog paling comel, cantik dan kemas

*klik gambar untuk join
Salam dear.. :59:

hari ni aku update tentang contest yang entah keberapa kalinya. aku sudah tidak ingat. *bila agaknya join contest boleh menang.. ?ahakkss.jangan nak perasan sangat. ok,thanks kepada cik nana kerana telah memilih [tag] aku untuk join contest ni.dengan alasan dia kata blog aku comel.comel ka? jika comel, sila VOTE..tak malu.wink3.. maka dengan itu,secara rasminya aku menjoinkan diri dalam contest ni. menang..? kau doakan jela ye..dapat baju taw..boleh pilih lagi.

syarat-syarat penyertaan :

1. Jadi follower Farzana Farzanto.
2. Peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangiwardrobe Hannah. add dulu baru boleh tengok baju2 disana)
3. Ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
4. Buat 1 entry tentang contest ni.
5. Tag kepada 5 orang rakan blogger anda
6. Letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.
7. Setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
8. Penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
9. Dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.


aku nak tag :

nadd's
kak lassie
cik tqah
cik belog
syaz

ok,papai dear..join taw.sayang korang.
Mekaceh bagi lolly,lain kali baca lagi ;) ♥

8 love's lolly:

Nadd said...

macehh tag ye yang.
kalau ade free time i join!
kena VOTE VOTE ke? hehe.

Anip™ said...

gud luck, blog ni ade harapan mng..

Cik Tqah said...

dah join :P http://atieshaadriana.blogspot.com/2011/01/contest-blog-paling-comel-cantik-dan.html

:: bubu :: said...

anip : doakn la ok..wt semayang hajat sket..wee
tq komen.

:: bubu :: said...

nadd's : xdela..haha
join je n tag 5 org..itu sje syg..

:: bubu :: said...

cik tqah : uitt dear..nape bg link kat sini..
bg link kt owner contest..farzana.

Cikbelog said...

dear,mekacih ya tag cikbelog. Nanti ada kesempatan cikbelog join. neway, blog kamu cute sangat. suka header kamu :)

:: bubu :: said...

thanx syg...header tu biase je..

Tinggalkan kupu-kupu please1 .