15 January 2011

Tak tenang tidur malam lepas tengok khurafat


Salam reader :face15:

Happy saturday dear... Dah lama tak tengok wayang.*tipu,yang kau tengok harry potter tu ape..! haha.. jangan cakap aku penganggur, aku takde duit tengok wayang.. ? Sebenarnya memang ada plan nak tengok wayang, tapi disebabkan para sahabat mula menyepi dan membuat hal masing-masing, so aku tak boleh buat apo dah.. kan.. ? Bercakap pasal wayang. ada wayang baru keluar.wayang baru keluar.. ? filem baru keluar la..aishhh. wajib tengok sebab filem seram pertama arahan syamsul yusof. btol ea.? ah.belasah ja. aku saspen dengan filem ni, eksaited sangat. dah lama tak tengok filem seram. jerit sana jerit sini. terkejot sana. terkejot sini.


anyway,cerita pasal filem KHURAFAT ni. aku tengok kat JUSCO TEBRAU.. tiket jam 2.15 siang *gila kau tengok tengah malam,terkencing aku.. .bukan aku takot tengok filem hantu ni *aceceh berlagak. tapi aku takot setengah ja. ..? apa yang melemahkan semangat aku yang mula2 baru nak masuk tu, bila baru start bunyi sound da macam petir. nak gugur der jantung bila pulak hantu tu datang atas,depan,belakang dan tepi. mahu aku tak jerit. dah macam histeria la konon. mula2 macam berani, tapi bila dah tibe tengah..ha amek kau. segala barang [hp,shawl n jari2] aku jadikan alas untuk menutup mata..muahaha .apa yang buat bulu aku naik. bulu apa.. ? ignore.haha .bila time johan dukung mayat anna a.k.a pocong tu kat tengah2 hutan..

wooo...cuak aku time ni. tengok pun dah macam nak tak nak. sudahnya, malam aku tak dapat lelap tidur sebab terbayang pocong n hantu tu. ok,aku malas nak cerita banyak. apa2 pun korang mesti >> wajib tengok. sebab banyak saspen dalam filem ni. and siapa yang mulakan khurafat dulu dalam filem ni. tak rugi tengok sebab pengajarannya amat berguna untuk masyarakat melayu sekarang..ok,dun forget see ya..papai.

p/s : hangout[tgk wayang,shopping] buat duit aku macam air.
Mekaceh bagi lolly,lain kali baca lagi ;) ♥

14 love's lolly:

AesyaZealous said...

hehehhe kite pun dah tengokk!!

:: bubu :: said...

bgos la..seram..

syafiQakarim said...

hahah ala..best eh..?
nampak seram. ;p tak tengok lagi..
kena pegi pas ni...

Cikbelog said...

teringin sangat2 nak tengok cite tu. tapi saya ni penakot tahap gaban. dah la duk hostel baru. bilik jauh dari toilet. kalau tengok cite tu, konpem takut nak gi toilet sorang2. nak ajak kawan teman? hoh kesian kat beliau.

:: bubu :: said...

syafiQakarim : mesti pergi..best.seram pn seram.

:: bubu :: said...

Cikbelog : haha...momok berada di mana2..cme kte nmpk xnmpk je. filem ni ade pengajarannya.. pergi ngn BF msti xtkot pnye..wee

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said...

ramai org ckp best cte ni.
tp xde masa la nk tgk :'(

:: bubu :: said...

xpe...xde mse. t ade mse pergi la k.. ;p

Nadd said...

ramai cakap seram.
ade jugak ckp tak seram.
mane stu nk pecaye nih? hahaha.

unieMARKS :) said...

huhuuu , tak ajak ;[

:: bubu :: said...

nadd : seram la yang..

:: bubu :: said...

unieMARKS : ok,len kali kte pg sme2..dok mne.. ?

lassiegewdix said...

yup3 .
serammm gilakkkkkkkkk !
tsk . jusco tebrau ?
kan besh kalau g tgok same2 :)

:: bubu :: said...

2la..len kali blh kuar sme2..kn2..?

Tinggalkan kupu-kupu please1 .