08 January 2011

Sudah berani untuk tidak privatekan belog ini


Salam reader :n:

Update lagi.hari ni hari yang sangat-sangat dan tersangat malas.dikeranakan cuaca yang tak menentu.Penat lelah jugak aku dibuatnya. Bangun pagi jadi bibik lagi.U know bibik.. ? PEMBANTU RUMAH..hokey.. bosan duduk rumah tanam anggur yang tak bergaji and terpaksa jadi bibik hari-hari. Semalam petang lepas mak balik kerja.

Aku : mak,nak gaji...! penat la hari-hari jadi bibik (wat muka tempe).
Mak : urrmm..yela. nanti mak gaji,mak bagi kau gaji. tapi 100 hinggit saja.. setengah bulan RM50 ( sambil wat muka toyer )
Aku : haaa.. ( terkejut konon ) *dlm hati 'seratus je mak'. em.takpe la..dari takde.

ok,stop.. korang nampak tittle entry aku hari ni.. ? aku sudah berani untuk tak privatekan belog ini lagi. dulu konon-konon malu la. sebab mula-mula belog ini berunsurkan hal peribadi. tapi bila fikir-fikir balik. takde faedah jugak.sebab tak semua orang berminat nak baca hal peribadi kita kan.. ? so now aku still cakap hal peribadi aku, but kurangkan sikit.and now cakap kena berlapis sebab aku da publishkan kat public. *cam pemes na belog kau..! .kalau korang sudi baca dan komen,aku hargai sangat-sangat2. siyes,entry aku tak hebat pun macam blogger2 lain. setakat mana mampu aku nak bebel dan kongsi tips kat korang..hokey. hope korang tak bosan.


nak e5....! :131:

papai.

Photobucket

Mekaceh bagi lolly,lain kali baca lagi ;) ♥

2 love's lolly:

AesyaZealous said...

nak e5 gak

:: bubu :: said...

thu xpe...
smart sgt...nk sgt2..

Tinggalkan kupu-kupu please1 .