06 February 2011

Post instant.

Assalamualaikum..
Dah maghrib ni,dah solat belom.. ?

Ni entry yang sangat express,instant.. SILA TINGGALKAN link blog (kat sini) korang untuk aku terjah balik..Kebengkakkan hati yang sangat melampau.sebab broadband yang amat kelembuan. And say sorry sangat-sangat pada yang dah follow aku. aku tak dapat follow lagi.sebab macam nak gila jugak tunggu blog loading sampai 15 minit pun tak buleh jugak..grrrr. harap bagi kerjasama ye.. :) bagi banyak-banyak sampai lebam,tunggu nanti internet dah laju bagai formula one, memang aku belasah-belasah blog korang..teheee..
Esok bubu test undang-undang..grrr.seram tibe-tibe. Doakan bubu lulus ok..^___^ *aceceh..
papai..tsk.tsk. T______T

Mekaceh bagi lolly,lain kali baca lagi ;) ♥

6 love's lolly:

Lily Kamarudin said...

http://lilykamarudin.blogspot.com/

fiezah solehah said...

http://fiezahsolehah.blogspot.com/

blog fzah simple je...
x menarik lgsg... tp klu sudi follow,
trima ksih sgt2 =)

mitchiemoss96 said...

http://si-ceria-mitchiemoss.blogspot.com

Noorsha Muhamad said...

http://noorshamuhd.blogspot.com

tq..=)

sha rosemary said...

nak sibuk jugak,
wpun blog tak seberapa

http://marishaa.blogspot.com/

mahirahnazlim said...

tingkatkan kesabaran kamu haha ;)

http://maheyra2305.blogspot.com/

Tinggalkan kupu-kupu please1 .