23 October 2010

Contest i ♥ i-city

Salam reader,

MyEm0.Com
OK,kawan-kawan
kali ini bubu nak join contest i i-city
boleh x? bolehkan je ok..HAHA
owner contest ni Cik Banana macam tahu2 jer aku
baru lepas pergi i-city 2 mggu yg lalu..hik3
oo..yeeaaahhh..


Term and Condition

1. Feel free to be my FOLLOWERS 
( DONE dear )

2. entry pasal contest adalah WAJIB!
( kalo tak buat memang takkan menang..ahaakks )

3. picture haruslah ORIGINALITY sendiri punya
( jangan curi orang punya tau! nanti Allah murka )

Cato A
 Cato B
 
4. letak BANNER di side bar blog anda
( banner ini comel bukan? mesti lagi meriah blog anda kelihatan dengan kewujudan banner ini )
*wink wink


5. contest ini ada DUA categories!
CATO A : individual punya
CATO B :  crony punya :)
( join dua-dua lah! )

6. sila create SLOGAN KATA anda paling kretif
I LOVE ICT kerana i-city adalah tempat paling romantik bagi saya. Saya teruja sangat bila kaki ni dah jejak kat situ. Rasa nak menangis pun ada sebab terlalu happy. Mata rasa berkaca-kaca sambil bibir yang tak berhenti tersenyum bila menatap pokok-pokok yang pelbagai warna. Seketika terlupa akan masalah,assignment,projek n laporan yang menghimpit kepala ni..Lepas tu ada pelbagai jenis binatang juga yang dibuat drpd lampu yang berwarna warni...aarrghhhh teruja sangat100x..and ada jual ear light bunny yg comel tu.. tapi tak beli pun..ngee thanks I-CITY sebab dah buat saya terkagum yang amat sangat. Lastly,siapa2 yang tak pergi lagi baik pergi ok,best sangat2..
romantik and rasa nak jerit kuat2...HAHA
 
6. harus TAG minimum 5 orang


slogan yang paling menarik, tertarik kau memang DABOOMM! akan menjadi penenangnya!
hoooraaayy!
Only one winner for each catogories
LAMPU TIDUR yang comel akan menjadi milik si pemenang :)

nota si gadis lolly : nak join blh klik cni ----> CIK BANANA



Mekaceh bagi lolly,lain kali baca lagi ;) ♥

4 love's lolly:

Enna Banana said...

comel je orangnya..suka suka ^.^
thanks for joining my contest tau dear
may luck on ur side

Anna Boleyn said...

wow wow kebetulan baru balik dari i-city dear bubu. hehee nanti lah tunggu dapat gambar dulu.Insyaallah anna join. bila tarikh tutupnya?

Enna Banana said...

double check contest! :)

Fakhrur Razi berkata said...

woah contest cmnih pun ad gak eh
hohoho ;D

Tinggalkan kupu-kupu please1 .